Home / Reclame / Websites & Webshops

Websites & Webshops

Een aantrekkelijke online aanwezigheid begint bij professioneel webdesign. Bij Verhulst-Vandamme begrijpen we dat jouw website het digitale uithangbord van jouw onderneming is, en daarom streven we naar ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en effectief in het overbrengen van jouw boodschap.

Webdesign voor Frites à l'Heure Kortrijk

Waarom kiezen voor professioneel webdesign?

Wij bieden een scala aan redenen. Onze websites worden ontwikkeld in WordPress, een veelgebruikt contentmanagementsysteem dat gemakkelijk zelf te onderhouden is. Hierdoor ben je in staat om jouw website up-to-date te houden zonder technische kennis. 

Bovendien zorgen wij ervoor dat al onze ontwerpen responsive zijn, wat betekent dat ze zich aanpassen aan verschillende schermformaten, en ze zijn geoptimaliseerd voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Websites

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige informatieve site of een uitgebreide bedrijfswebsite, onze webdesigners gaan voor jou aan de slag. We begrijpen het belang van een aantrekkelijk en intuïtief ontwerp om bezoekers vast te houden en conversies te stimuleren.

Nieuwe website voor Zokola
Webshop voor Neji Clothing door Verhulst-Vandamme

Webshops

E-commerce is een essentieel onderdeel van de moderne zakelijke wereld. Onze webshops, gebouwd met WooCommerce als uitbreiding op WordPress, bieden niet alleen een aantrekkelijke winkelervaring voor jouw klanten, maar zijn ook eenvoudig te beheren.

Applicaties op maat

Wil je meer dan een standaardwebsite of -webshop? Onze experts in webdesign ontwikkelen op maat gemaakte applicaties, zoals boekhoudsystemen, reservatiesystemen en online apps. Met behulp van de programmeertaal Laravel streven we naar functionaliteit en flexibiliteit die perfect past bij jouw zakelijke behoeften.

Website voor Toerisme Zonnebeke door Verhulst-Vandamme