Home / Een Digitale Smaakbeleving: De nieuwe website van restaurant Koklikoo​

Een Digitale Smaakbeleving: De nieuwe website van restaurant Koklikoo

We zijn verheugd om ons meest recente project in de schijnwerpers te zetten: de gloednieuwe website voor Restaurant Koklikoo in Zonnebeke. Koklikoo staat bekend om zijn verrukkelijke lunches, heerlijke koffie en verleidelijke zoetigheden, en nu heeft het restaurant ook een online aanwezigheid die deze smaakbeleving weerspiegelt.

Nieuwe website voor Koklikoo Zonnebeke

Een Responsive Ervaring

De nieuwe website van Koklikoo is volledig responsive, wat betekent dat bezoekers vanaf elk apparaat een optimale gebruikerservaring krijgen. Of je de site nu bekijkt op een laptop, tablet of smartphone, de lay-out past zich naadloos aan voor een visueel aantrekkelijke en toegankelijke weergave.

Eenvoudig Beheer voor de Klant

We begrijpen het belang van eenvoudig beheer, en daarom hebben we de website zo ontworpen dat deze gemakkelijk te beheren is door het team van Restaurant Koklikoo. 

Het toevoegen van nieuwe menu-items, het bijwerken van evenementen en het delen van nieuwtjes is nu een moeiteloze taak voor het restaurant.

Nieuwe website voor Koklikoo Zonnebeke
Nieuwe website voor Koklikoo Zonnebeke

Geavanceerd Reservatieformulier

Om het reserveringsproces te stroomlijnen, hebben we een geavanceerd formulier geïntegreerd dat klanten in staat stelt om op een eenvoudige manier reservaties te maken. Het formulier is voorzien van functionaliteit voor meerdere locaties, waardoor het team van Koklikoo gemakkelijk hun capaciteit kan beheren.

Online Betaalsysteem

Voor extra gemak hebben we een online betaalsysteem geïntegreerd, speciaal ontworpen voor afhaalmaaltijden en evenementen. Klanten kunnen nu moeiteloos reserveren voor speciale evenementen.

Nieuwe website voor Koklikoo Zonnebeke

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn