Home / Belettering & Stickers / Carwrapping

Carwrapping

Hieronder nemen we je graag mee in de wereld van carwrapping. Een creatieve techniek die jouw voertuig kan transformeren in iets uniek, zonder impact op je laklaag.

Carwrap voor Beenhouwer Decupere

Wat is carwrapping?

Bij carwrapping wordt een speciale folie wordt gebruikt om je voertuig volledig te bedekken. Deze folie is verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, texturen en patronen, maar kan ook geprint worden met een foto naar keuze.

Het resultaat is een compleet nieuwe look die de aandacht trekt en je voertuig laat opvallen in de menigte. Of je nu een persoonlijke stijl wilt uiten of je bedrijf wilt branden, carwrapping biedt oneindig veel mogelijkheden.

Bescherming

Een carwrap beschermt de lak van je voertuig tegen krassen, steenslag en weersinvloeden. Het is makkelijk te onderhouden en na het verwijderen van de folie ziet jouw voertuig er nog als nieuw uit.

Opvallende branding

Wil je eruit springen met jouw bedrijf? Dan is carwrapping de perfecte keuze. Kies je voor opvallende kleuren of een foto op de achterzijde van je bestelwagen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Creatieve uitdrukking

Carwrapping stelt je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten. Kies uit een breed scala van kleuren en ontwerpen om een unieke en persoonlijke uitstraling te creëren.

De mogelijkheden van carwrap

Carwrapping biedt ongekende mogelijkheden om je voertuig te personaliseren. Je kunt kiezen uit een breed scala van kleuren, van opvallend en gedurfd tot subtiel en elegant, of een print op maat. Daarnaast zijn er diverse texturen en patronen beschikbaar, waardoor je voertuig een unieke uitstraling kan krijgen.

Of je nu je persoonlijke stijl wilt weerspiegelen, je bedrijf wilt promoten of gewoon een opvallende look wilt creëren, carwrapping stelt je in staat om je creativiteit de vrije loop te laten.

Carwrap van witte bestelwagen
Belettering Rallywagen voor Yprauto

Ons aanbod voor rallywagens

Wij bieden niet enkel carwrapping voor alledaagse voertuigen, maar hebben ook een speciaal aanbod voor rallywagens.

Ben je op zoek naar een opvallende uitstraling, of wil je een perfecte replica maken van jouw oldtimer?  We bieden ontwerp op maat en hoogwaardige plaatsing om ervoor te zorgen dat je rallywagen indruk maakt. 

Realisaties

Bij Verhulst-Vandamme hebben we al vele succesvolle beletteringsprojecten gerealiseerd. Bekijk onze galerij voor een blik op enkele van onze creatieve oplossingen. We staan klaar om ook jouw project tot een succes te maken!