Home / Drukwerk / Outdoor Drukwerk

Outdoor drukwerk

Bij Verhulst-Vandamme begrijpen we de kracht van effectieve buitenreclame en hoe deze jouw bedrijf kan helpen opvallen in de drukke wereld om ons heen. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan outdoor drukwerkoplossingen die zijn ontworpen om indruk te maken, ongeacht de weersomstandigheden.

Reclamebord aan OC 't Zonnerad voor Dierenarts Lieven Vanoverschelde uit Beselare / Zonnebeke

Impactvolle Reclameborden

Onze reclameborden zijn niet zomaar borden; ze zijn krachtige marketingtools. Gemaakt van kwalitatieve materialen en ontworpen om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden, bieden onze reclameborden duurzaamheid en visuele impact. Of ze nu langs de weg staan, aan je bedrijfspand zijn bevestigd of op evenementen worden ingezet, onze reclameborden laten een blijvende indruk achter.

Spandoeken: Flexibele Promotie

Of je nu een tijdelijke promotie wilt aankondigen, jouw bedrijf wilt vertegenwoordigen op een beurs, of gewoon de aandacht van voorbijgangers wilt trekken, onze spandoeken zijn een uitstekende keuze.

Beschikbaar in winddoorlatende en niet-winddoorlatende varianten, kunnen ze aan gevels worden bevestigd, aan hekwerken worden opgehangen of op speciale frames worden geplaatst. Met ons spandoekdrukwerk kun je overal indruk maken.

Spandoeken voor Sint-Maartensscholen / College Ieper
Baniervlaggen voor Dagmaat Binnendeuren in Roeselare

Vlaggen: Wapperende Merkbekendheid

Laat jouw bedrijfsnaam en boodschap wapperen in de wind met onze vlaggen. Of het nu gaat om beachvlaggen die meedraaien in de wind of baniervlaggen die trots boven uw bedrijfsterrein wapperen, vlaggen zijn een klassieke en effectieve manier om jouw merk te promoten.

Onze vlaggen zijn vervaardigd van duurzame materialen en voorzien van hoogwaardige bedrukkingen.

Realisaties

Bij Verhulst-Vandamme zijn we er trots op dat we met succes talloze projecten hebben afgerond voor tevreden klanten. Bekijk hieronder enkele van onze recente realisaties.