Autobelettering / Bestelwagens / Vrachtwagens / Carwrapping / Raambelettering / Signalisatie

Belettering & Stickers

Belettering en stickers zijn een krachtige manier om de aandacht te trekken. Bij Verhulst-Vandamme bieden we diverse oplossingen aan, van autobelettering tot het decoreren van jouw winkel met muurstickers of het benadrukken van tijdelijke acties met raambelettering. Onze focus ligt op kwaliteit en ontwerp op maat.

Belettering van bestelwagen voor Laminated Timber Solutions

Voertuigbelettering

Met voertuigbelettering kun je jouw bedrijfsvoertuigen omvormen tot rijdende reclameborden. Ons team ontwerpt en installeert kwalitatieve en professionele belettering om jouw merk overal waar u gaat te promoten. Bovendien gaat belettering jaren mee.

Carwrapping

Carwrapping biedt eindeloze mogelijkheden om je voertuig te personaliseren en jouw merk te versterken. Wij helpen graag bij het creëren van opvallende ontwerpen en voeren daarna nauwkeurig de  installatie uit.

We bieden ook een speciaal aanbod voor rallywagens, zodat jouw voertuig echt in het oog springt.

Carwrap voor Beenhouwer Decupere
Belettering vrachtwagen voor Belorama

Wagenpark

Of het gaat over één voertuig, of een uitgebreide vloot, Verhulst-Vandamme biedt beletteringsoplossingen voor alles, van auto’s en vrachtwagens tot kranen. We helpen jouw wagenpark die opvallende make-over te geven om jouw merk te promoten.

Raambelettering

Raambelettering is een geweldige manier om je bedrijfsruimte op te laten vallen. We ontwerpen en installeren aantrekkelijke raambelettering die de aandacht trekt en jouw merk versterkt. Zowel tijdelijk, als permanent.

Raambelettering voor Alurama Ieper / Harelbeke
Signalisatie borden bij Dierenarts Lieven Vanoverschelde Beselare / Zonnebeke

Signalisatie

Met op maat gemaakte signalisatieborden en wegwijzers vinden jouw klanten gemakkelijk de weg. Ons team creëert duidelijke en effectieve bewegwijzering en reclameborden om bezoekers te helpen om jouw bedrijf makkelijker te vinden.