Home / Over ons

Over ons

Reclamebureau Verhulst-Vandamme is de ideale partner om jouw commercieel verhaal op een sterke en sprekende manier te vertellen. Lees hieronder meer ons.

Het team van Verhulst-Vandamme

Jouw lokaal reclamebureau

Jouw bedrijf naar buiten brengen? Reclamebureau Verhulst-Vandamme is de ideale partner om jouw commercieel verhaal op een sterke en sprekende manier te vertellen zodat jouw merk of zaak in het oog springt.

Samen met jullie gaan wij op zoek naar de ideale marketingstrategie voor jouw organisatie. Dit met het oog op duurzame groei en meetbare resultaten. Creativiteit is onze basis, jouw zichtbaarheid is onze return. We doen er alles aan om jouw merk te doen schitteren.

Creatieve communicatie

Verhulst-Vandamme vertelt verhalen. Dat doen we op een originele en creatieve manier, zowel online als offline. Ons doel? Jouw onderneming zichtbaar in de markt plaatsen.

Naast professionele oplossingen hebben we ook een ruim aanbod particulier drukwerk en gepersonaliseerde artikelen. Denk dan aan huwelijksuitnodigingen, geboortekaarten, doopsuikers en gelegenheidsbedankjes.

Sfeerbeeld Verhulst-Vandamme
Stalenkaart bij Verhulst-Vandamme

Lokaal en persoonlijk contact

Als lokaal bureau geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jullie noden en zoeken samen met jullie naar de beste oplossing.

Tevreden klanten staan voor ons op één. We spenderen dan ook graag tijd in het onderhouden van onze klantenrelaties.

Ervaring & Flexibiliteit

Jonas is 10 jaar actief in de marketingwereld. Zo heeft hij 7 jaar gewerkt op de marketingafdeling van themapark Bellewaerde te Ieper. Zijn ervaring zet hij nu in om (nieuwe) bedrijven te helpen de juiste marketingstrategie te vinden en -boodschap te creëren, geheel in lijn met het merk van de klant.

Steffi verzorgt het contact met de particuliere klanten en is het aanspreekpunt voor familiedrukwerk, doopsuikerconcepten en andere gepersonaliseerde artikelen. 

Daarnaast staat er een team van gekwalificeerde freelancers klaar. Elk expert in hun eigen gebied. Op die manier komt Verhulst-Vandamme tegemoed aan de noden van zowel particulieren, kleine zelfstandigen, KMO’s als grote (inter)nationale spelers.

Carwrapping Verhulst-Vandamme

Een cameleon als mascotte

Onze mascotte is een kameleon. Die is uiteraard niet zomaar gekozen.

Een kameleon is creatief en gaat op in zijn wereld. Hij bestudeert zijn omgeving en neemt alles in zich op. Wij houden van een persoonlijke aanpak. We luisteren naar jullie verhalen en verdiepen ons in jullie merk. Voor ons is elke klant uniek, net zoals iedere kameleon uniek is in kleur en vorm.

Voor we van start gaan overlopen we alle mogelijke opties. Ook de kameleon kijkt alle richtingen uit voor hij aan iets start.

Wist je trouwens dat een kameleon in Madagascar gezien wordt als tovenaars? Bij Verhulst-Vandamme willen we onze creatieve toverkracht omzetten in een succesvol verhaal.

Benieuwd naar meer?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende afspraak