Home / Reclame / Marketing

Marketing: een samenspel van Online en Offline succes

Of je nu de voorkeur geeft aan de digitale snelweg of de traditionele route, onze marketingoplossingen bieden een naadloze integratie van online en offline strategieën. Ontdek hoe we het beste van beide werelden combineren om jouw boodschap kracht bij te zetten.

Nieuwe website voor Zokola

Online Marketing op Google en Social Media

Betreed de digitale arena met onze doordachte online marketingstrategieën. Van opvallende aanwezigheid op Google tot gerichte campagnes op diverse sociale mediaplatformen, wij brengen jouw merk naar voren in de drukke digitale ruimte.

Email Campagnes

Ervaar de impact van doelgerichte en overtuigende emailcampagnes. Van het opbouwen van klantenbinding tot het genereren van leads, onze strategisch ontworpen emailcampagnes tillen jouw communicatie naar een hoger niveau.

Webdesign voor Frites à l'Heure Kortrijk
Huis-aan-huisbedeling voor QTeam regio Veurne

Huis-aan-huis Bedeling

Raak direct de harten van jouw lokale doelgroep met onze huis-aan-huisbedeling. Bereik huishoudens op een tastbare manier en maak een blijvende indruk in de buurt.

Onze bedeling gebeurt door BPost.

Direct Mailing via de post

Geef je marketing een persoonlijke touch met direct mailing. Specifiek afgestemd op naam en adres, zorgt deze aanpak voor een individuele benadering die opvalt tussen de rest. Ontdek de kracht van gerichte communicatie.

Ontwerp en drukwerk van eindejaarsfolder voor Slagerij Dries Kruiseke

Realisaties

Ontdek enkele projecten waarin we succesvolle marketingcampagnes hebben uitgevoerd, zowel online als offline.