Home / Bucsan Tuinen: Een Frisse Look van Logo tot Bedrijfskleding

Bucsan Tuinen: Een Frisse Look van Logo tot Bedrijfskleding

De volledige huisstijlmake-over voor Bucsan Tuinen is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar versterkt ook de identiteit van het bedrijf. Van het eerste contact met de visitekaartjes tot de aanwezigheid op straat met de bestelwagen en het uniforme voorkomen van het team. Elke interactie ademt nu de vernieuwde uitstraling van Bucsan Tuinen.

Nieuw logo voor Bucsan Tuinen

Een Nieuw Begin met een Nieuw Logo

Het avontuur begon met het creëren van een nieuw logo dat de kernwaarden en visie van Bucsan Tuinen weerspiegelt. Een frisse, moderne uitstraling werd gecombineerd met elementen die de essentie van het tuinbedrijf vastleggen.

Van Visitekaartjes tot Reclameborden

Met het nieuwe logo als basis ontwierpen we bijpassende visitekaartjes om een professionele indruk achter te laten bij klanten en partners. 

Maar daar stopte het niet. We zetten de huisstijl voort op opvallende reclameborden, waarmee Bucsan Tuinen zich letterlijk op de kaart zet in de regio.

Visitekaartjes voor Bucsan Tuinen
Belettering van bestelwagen voor Bucsan Tuinen

Rijden in Stijl: De nieuwe Bestelwagenbelettering

De vernieuwde look werd ook doorgevoerd op de bedrijfswagen. De strakke belettering van hun gloednieuwe bestelwagen maakt een krachtig statement op de weg en zorgt voor maximale zichtbaarheid.

Bedrijfskleding: Een Uniforme Uitstraling

Om het plaatje compleet te maken, bedrukten we bijpassende T-shirts, polo’s en truien met het nieuwe logo. Dit geeft het team van Bucsan Tuinen niet alleen een professionele uitstraling, maar creëert ook eenheid en herkenbaarheid op de werkvloer.

Bedrukken van textiel voor Bucsan Tuinen

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn