Home / De Winter van Koklikoo met Verhulst-Vandamme als Creatieve Partner

De Winter van Koklikoo met Verhulst-Vandamme als Creatieve Partner

De winter bij Koklikoo werd onlangs feestelijk afgesloten op Koklikoo Wintert XL. Als trotse partners hebben wij het genoegen gehad om mee te werken aan verschillende succesvolle evenementen.

Eindejaarsfolder Take-Away Koklikoo

Take-away tijdens de Feestdagen

Koklikoo organiseert traditioneel take-away met Kerst, Oudejaar en Nieuwjaar. Dit jaar gingen we verder dan het ontwerpen en drukken van hun afhaalbrochure. Onze online marketing op verschillende kanalen was gericht op het prikkelen van de smaakpapillen. Het opzetten van een gestroomlijnd online bestelformulier maakte het bestellen van feestmaaltijden moeiteloos voor de gasten. Dit resulteerde in de meest succesvolle editie ooit voor Koklikoo.

Dinner & Dance Party op Oudejaarssavond

De eerste Dinner & Dance op locatie werd meteen een succes. Voor deze betoverende Oudejaarsavond ontwierpen we niet alleen een sprankelende affiche, maar zorgden we ook voor de promotie via digitale kanalen. Ons online reservatieformulier maakte het voor gasten eenvoudig om hun plekje te reserveren en zich te verheugen op een onvergetelijke avond.

Affiche Koklikoo Dinner & Dance 2023/2024
Herasdoek Spandoek voor Koklikoo Wintert XL

Koklikoo Wintert XL

De winter bij Koklikoo werd afgesloten op het 12u durende evenement Koklikoo Wintert XL. Een opvallend campagnebeeld werd door ons ontworpen en gedrukt op affiches en spandoeken. Digitale campagnes moesten bezoekers overtuigen om een bezoekje te brengen tijdens de brunch, kindernamiddag of après ski party. Dit terwijl het online reservatieformulier ervoor zorgde dat bezoekers hun plek konden veiligstellen voor dit winterse spektakel.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn