Home / Torrepoort Kerremesse: Een Frisse Start met een Nieuw Logo en Huisstijl

Torrepoort Kerremesse: Een Frisse Start met een Nieuw Logo en Huisstijl

De Torrepoort Kerremesse, een geliefde traditie die elke derde weekend van juli plaatsvindt op het Torrepoortplein in Ieper, krijgt een frisse, moderne uitstraling.

Torrepoort Kerremesse

Een Traditionele Kermis in een Modern Jasje

De Torrepoort diende als inspiratiebron en belangrijkste stijlelement voor het nieuwe logo. Door de Torrepoort te combineren met een eigentijdse twist, hebben we een visuele identiteit gecreëerd die zowel de traditie als de toekomst van de Torrepoort Kerremesse weerspiegelt.

Nieuwe Affiche voor Editie 2024

Met trots presenteren we de nieuwe affiche voor de editie van 2024. De frisse, moderne look van de affiche belooft een kermis die zowel traditioneel als vernieuwend is. Het ontwerp vangt de essentie van de Torrepoort Kerremesse en nodigt iedereen uit om deel te nemen aan dit feestelijke weekend.

Torrepoort Kerremesse
Torrepoort Kerremesse

Stijlvolle Bedrukte Kleding

De winter bij Koklikoo werd afgesloten op het 12u durende evenement Koklikoo Wintert XL. Een opvallend campagnebeeld werd door ons ontworpen en gedrukt op affiches en spandoeken. Digitale campagnes moesten bezoekers overtuigen om een bezoekje te brengen tijdens de brunch, kindernamiddag of après ski party. Dit terwijl het online reservatieformulier ervoor zorgde dat bezoekers hun plek konden veiligstellen voor dit winterse spektakel.

Prijslijsten, Zuipkaarten en meer...

Daarnaast hebben we de prijslijsten en zuipkaarten vernieuwd. Met overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen kunnen bezoekers gemakkelijk hun favoriete drankjes vinden. Dit drukwerk is niet enkel functioneel, maar dragen ook bij aan de algehele esthetiek van de kermis.

Torrepoort Kerremesse

Noteer het alvast in je agenda: 19 tot en met 22 juli 2022 op het Torrepoortplein in Ieper. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Torrepoort Kerremesse.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn