Belettering voor LTS Laminated Timber Solutions

Belettering voor Laminated Timber Solutions

belettering - carwrap

Kennen jullie Laminated Timber Solutions Belgium al? De ervaren partner voor uw dragende houtstructuur opgetrokken in gelijmde houtconstructies. Wij mochten hun wagenpark een make-over geven.

Het wagenpark: een rijdend visitekaartje

Als onderdeel van de marketingstrategie koos LTS ervoor om hun nieuwe bestelwagens te voorzien van professionele belettering.

Met deze slimme zet verandert LTS elke wagen in een rijdend visitekaartje dat hun nieuwe identiteit vertegenwoordigt. Op die manier wordt hun boodschap niet alleen op de werkvloer verspreid, maar ook onderweg, waardoor ze nog meer naamsbekendheid kunnen genereren.

Belettering voor LTS Laminated Timber Solutions
Belettering voor LTS Laminated Timber Solutions

Een gewaagde keuze: het wrappen van de oude bestelwagen

Het meest opvallende aspect van dit project was ongetwijfeld de volledige wrap van de oude, witte bestelwagen in een verbluffende staalblauwe kleur.

Het resultaat trekt onmiddellijk de aandacht. De kleur is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar past ook perfect binnen de huisstijl van Laminated Timber Solutions.

Benieuwd naar meer?

Heeft u ook een project waarbij u op zoek bent naar professionele belettering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw visie werkelijkheid te maken!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn