Home / Opvallende Belettering voor Beenhouwer Decupere in Wervik

Opvallende belettering voor Beenhouwer Decupere uit Beselare & Wervik

In de wereld van ambachtelijke beenhouwers is Beenhouwer Decupere al lang geen onbekende meer. Met een reeds gevestigde winkel en een onwrikbare reputatie, was het voor hen de hoogste tijd om hun groeiambities waar te maken. Het resultaat? Een nieuwe winkel in Wervik. Wij mochten hen bijstaan met tijdelijke raambelettering en het wrappen van hun bestelwagen.

Tijdelijke raambelettering voor Beenhouwer Decupere uit Beselare in hun nieuwe winkel te Wervik

Tijdelijke bestickering van de winkelramen

Onze eerste taak was het plaatsen van tijdelijke bestickering op de winkelramen van hun slagerij in Wervik. Hierdoor kreeg de nieuwe winkel onmiddellijk een aantrekkelijke en uitnodigende uitstraling. Voorbijgangers werden nieuwsgierig naar wat zou komen en de winkel kreeg meteen een professionele uitstraling.

Opvallende belettering van de bestelwagen

Naast de winkelbestickering wilden we Beenhouwer Decupere ook helpen om hun merk op de weg te promoten. Daarom hebben we hun bestelwagen voorzien van opvallende bestickering, in lijn met hun huisstijl.

Met deze opvallende en herkenbare visuele identiteit zal de bestelwagen de aandacht trekken waar hij ook gaat. Het is een effectieve manier om het merk van Beenhouwer Decupere te verspreiden en tegelijkertijd een professionele uitstraling te behouden.

Carwrap voor Beenhouwer Decupere
Carwrap van bestelwagen van Beenhouwer Decupere

Creatieve carwrap aan de Achterzijde

Vooral de achterzijde van de bestelwagen is opvallend. Deze wrap is niet alleen functioneel, maar heeft ook een artistieke uiting. Met prachtige illustraties op de achterzijde van de bestelwagen wordt meteen duidelijk waar Beenhouwer Decupere voor staat – kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn