Stalenkaart bij Verhulst-Vandamme

Onze diensten als drukkerij

Drukwerk is een belangrijk onderdeel van persoonlijke en zakelijke communicatie en kan op verschillende manieren worden ingezet, afhankelijk van het doel van de boodschap.

Je kunt bij Verhulst-Vandamme terecht voor diverse soorten drukwerk, van kleine oplages digitaal drukwerk tot grote oplages offset drukwerk. We helpen graag bij het ontwerpen en selecteren van de juiste materialen en afwerkingen. Zo zorg je ervoor dat je de beste indruk maakt op je publiek en dat je boodschap op de meest effectieve manier wordt overgebracht.

Of je nu op zoek bent naar familiedrukwerk, handelsdrukwerk of reclamedrukwerk, wij brengen jouw ideeën tot leven en zorgen voor een professioneel resultaat.

Familiedrukwerk

Familiedrukwerk is alle drukwerk gelinkt aan persoonlijke gelegenheden zoals geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen, communiekaartjes, kerstkaarten, rouwkaarten en bedankkaartjes. Het is een manier om familie en vrienden op de hoogte te brengen van belangrijke gebeurtenissen en om hen uit te nodigen om samen deze momenten te delen.

Het is belangrijk om te kiezen voor een ontwerp en papier dat past bij de gelegenheid. Zo is een geboortekaartje vaak kleurrijk en vrolijk terwijl een rouwkaart ingetogen is. Wij adviseren je graag bij de uitwerking van jouw idee.

Geboortekaartje voor Louis door Verhulst-Vandamme
Visitekaartjes voor Woodtrends

Handelsdrukwerk

Handelsdrukwerk wordt gebruikt voor zakelijke communicatie zoals naamkaartjes, briefpapier, enveloppen en notablokken.

Visitekaartjes helpen om de eerste indruk van een bedrijf te maken en kunnen worden gebruikt om contactinformatie en diensten of producten te delen. Briefpapier en enveloppen bedrukt met jouw logo en contactgegevens geven jouw onderneming een professionele indruk bij correspondentie met klanten en leveranciers.

Reclamedrukwerk

Reclamedrukwerk wordt gebruikt om potentiële klanten te bereiken en om een boodschap te communiceren. Het kan variëren van posters en flyers tot brochures en catalogi. Het is belangrijk om een aantrekkelijk ontwerp te hebben dat de aandacht trekt en de boodschap duidelijk overbrengt. 

Als full-service reclamebureau kunnen wij jou ondersteunen bij alle reclamedrukwerk, van ontwerp tot realisatie.

Flyers voor winactie 2BeSafe Izegem
Campagnebeeld Sint-Maartensscholen Ieper

Digitaal drukwerk in kleine oplages

Digitaal drukwerk is ideaal voor kleine oplages, omdat het geen extra kosten met zich meebrengt voor het instellen van de drukpers.

Bovendien is digitaal drukwerk snel en biedt het een hoge kwaliteit, wat betekent dat jouw drukwerk er bijzonder professioneel uitziet.

Snel drukwerk nodig? Wij kunnen de dag zelf printen indien papier en inkten voorradig zijn.

Offset drukwerk voor grote oplages

Als jouw bedrijf regelmatig grote oplages drukwerk nodig heeft, dan is offset drukwerk de beste keuze. Hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs per stuk.

Offset drukwerk wordt uitgevoerd op grote vellen papier en biedt de hoogste kwaliteit, scherpte en kleurnauwkeurigheid. Dit komt omdat de drukinkt op een metalen plaat wordt aangebracht en vervolgens op het papier wordt overgedragen.

Folder voor Beernaert Import Roeselare
Geboortekaartje Arnaud met Foliedruk

Andere druktechnieken

Naast digitale en offset drukwerk bieden we  ook andere drukwerkopties aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor speciale afwerkingen zoals foliedruk, UV-lak of laminering om jouw drukwerk extra bescherming te geven en een luxere uitstraling te geven.

Denk je graag out-of-the-box? Dan ben je bij Verhulst-Vandamme aan het goede adres, want wij denken graag met je mee.

Creatieve communicatie in Zonnebeke

Verhulst-Vandamme is jouw geschikte lokale partner in Zonnebeke voor creatieve communicatie.

Benieuwd naar meer?

Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende afspraak

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn